Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή εντός 24 ωρών.

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και φέρουν την ένδειξη “’Άμεση παραλαβή/Παράδοση” είναι άμεσα διαθέσιμα προς αποστολή παρέχοντας την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες.

Παράδοση.

Η μεταφορά του εμπορεύματος πραγματοποιείται από την Γενική Ταχυδρομική ή τα ΕΛΤΑ Courier με παράδοση εντός 1-2 ημερών. Σε απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί επιπλέον μία εργάσιμη ημέρα.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από την αποθήκη μας στην οδό Αντωνίου Κατσιμπούρη 26, Καρτερός, Ηράκλειο με την μέθοδο του Click Away αρκεί να επιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή στους τρόπους αποστολής.

Κόστος αποστολής

Το κόστος αποστολής για όλες τις παραγγελίες είναι 2,50 ευρώ για συνολικό βάρος μέχρι 2 κιλά. Το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 0,70 ευρώ.

Για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραλαβή με Click Away δεν υπάρχει χρέωση.

Εξέλιξη παραγγελίας.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα ενημερωθείτε μέσω email και θα λάβετε τον αριθμό αποστολής με τον οποίο θα μπορείτε να ελέγχετε online και σε πραγματικό χρόνο την πορεία του δέματος σας.

 

Επιστροφές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν θα πρέπει αρχικά να  επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2810225139 αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος η οποία προκύπτει από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης και εφ’ όσον πληρούνται τα παρακάτω:

  • Το προϊόν είχε λειτουργικό ή ποιοτικό ελάττωμα ή έγινε λάθος στην αποστολή του προϊόντος.
  • Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα έχετε παραλάβει, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και εντός της εργοστασιακής συσκευασίας τους η οποία δεν πρέπει να είναι φθαρμένη ή αλλοιωμένη.
  • Κάθε προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς.
  • Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος στην αξία που το αγοράσατε αλλά όχι τα έξοδα μεταφοράς εκτός αν πρόκειται για αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν ή περίπτωση δικού μας λάθους.